Holy shit!

Uitzicht heuvels Spanje

Ruim 11.000 views op mijn bericht Ik vertrek!, meer dan 100 reacties, enthousiast commentaar en 10 nieuwe connecties erbij. Dat had ik nooit verwacht.

Blijkbaar is waar ik mee bezig ben niet alleen spannend en stoer, maar ook nog interessant. Tof, dan klets ik nog even door.

Ik zal jullie een stukje verder mee terug nemen in mijn geschiedenis.

Al van kleins af aan ben ik graag buiten. Ga ik op pad om te zien wat er verderop te beleven valt. En met de tijd werd de radius groter en de behoefte om langer weg te zijn ook.
Waar het vandaan komt? Geen idee eigenlijk. Het is gewoon zo.

Feit is dat ik graag op ontdekking ga, dat ik van verandering en diversiteit houd (ook in werk) en graag geprikkeld wordt door nieuwe invloeden en andere culturen. Ik leer er veel van.

Heb ik dan geen rust in mijn kont? Jawel hoor, ik zit ook graag met een boek op de bank zonder iets te moeten.
Die rust vond ik nooit in mijn carrière. Ik ging doen wat me het beste leek te passen, maar wist eigenlijk tijdens mijn studie al, dit ga ik niet tot mijn pensioen doen. Mijn vakanties rekte ik zover mogelijk op.
Een half jaar onbetaald verlof in Amerika en Canada zou me antwoorden gaan opleveren, zo had ik bedacht. Nou ja, uiteindelijk misschien wel, maar niet degene die ik verwachtte. Er kwam nog even geen carrière-switch. Die volgde in 2008. De onrust bleef.

In 2014 overleed mijn altijd trotse moeder veel te jong op 57-jarige leeftijd. Mijn gevoel heb ik als puber behoorlijk weggestopt, maar deze gebeurtenis zette alle poorten open. En hoe pijnlijk ook, ik zag ook wat het me opleverde.
In 2016 was ik het zat en besloot ik op avontuur te gaan naar mijn hart. Een retraite tijdens de kerst in Spanje met Anna Houben volgde. Doodeng vond ik het, maar ik voelde dat ik zoiets nodig had om verder te komen.

Op een ochtend stond ik daar over de heuvels te staren en als vanzelf spreidde ik mijn vleugels en wist ik, ik wil die wijde wereld in. 

Dit was een gevoel wat ik niet kon en wilde wegstoppen. En vanaf dat moment ben ik het gaan volgen.
Waarheen? Dat lees je een volgende keer.

 

#virtualventure #technischva #virtueelassistent

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven