Ik vertrek!

ik vertrek met auto naar frankrijk

Eigenlijk ben ik begin juni al vertrokken. Naar Frankrijk. Alleen. Maar vanaf nu neem ik jullie mee.

Waarom? Waar ik mee bezig ben is blijkbaar spannend en stoer. Dat hoor ik namelijk vaak.

Wie weet inspireer ik jou tot een sprong in het diepe?

Om te proberen meer te leven naar wat je hart je influistert.
Want ja, dat is hoe ik in mijn eigen huidige avontuur verzeild ben geraakt.

Het begon een jaar geleden met een mailtje aan twee onbekenden: “Soms moet je in het diepe springen en veiligheid loslaten… Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.”

Dit verhaal begint natuurlijk veel eerder. Want je zegt niet zomaar je huur en vaste baan op om met een volgeladen autootje naar Frankrijk te rijden. Zonder te weten wanneer je terugkomt. Toch?

Wat ik je in ieder geval wil vertellen is dat ik me sindsdien vrijer voel dan ooit tevoren. Er is deze keer geen einddatum aan mijn onbetaald verlof. Of vakantie uren die op raken. Geen moeten. Alleen maar mogen, willen en voelen welke kant ik op zal gaan. De keuzes liggen volledig bij mij.

En ja, soms, heel soms voelt dat inderdaad best spannend. Maar dat heb ik graag over voor het trotse, vrije en bevoorrechte gevoel wat daar tegenover staat.
Ik noem het voor de grap wel eens mijn experimentele fase. Want zo voelt het wel een beetje. Loslaten wat als normaal wordt beschouwd en mijn eigen route ontdekken.

Ben ik dan ook stoer? Misschien wel in de ogen van een ander. Het is niet waar ik het voor doe.

Steeds vaker hoor ik wat mijn hart mij influistert.

Soms is daar vaker voor nodig dan één keer. Maar als ik die ja voel begin ik te durven, schep ik duidelijkheid voor mezelf en zet ik door. Door in het leven van mijn gedroomde leven.

Ik geniet hier met volle teugen van en heb geen seconde spijt gehad van de sprong. En als je eenmaal besloten hebt blijkt die helemaal niet zo diep te zijn.

#virtualventure #technischva #locatieonafhankelijk #onlineondernemen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven